Calex Gloeilamp van Nederlandse kwaliteit

Calex Holland is gevestigd in Rotterdam en inmiddels ook buiten nederland zeer populair. De lampen van het bedrijf onderscheiden zich dankzij hun ouderwetse en industriële ontwerp. Calex gloeilampen bewijzen dat LED verlichting onterecht bekend staat als ongezellig. Dat gaat gepaard met de uitstekende kwaliteit van de lampen. De lampen hebben een lange levensduur en zijn fraai afgewerkt. Kortom, kies voor de traditionele uitstraling van een Calex gloeilamp terwijl je geniet van de voordelen die LED verlichting biedt. Calex gloeilampen met LED verlichting zijn energiezuiniger dan traditionele gloeilampen en dat levert zowel een kostenbesparing als milieuwinst op.

De technische aspecten van een Calex Gloeilamp

Lightexpert.nl biedt een groot aantal Calex Gloeilampen aan. In het uitgebreide assortiment wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten lampen. Bepaal in de eerste plaats welke fitting je nodig hebt zodat de lamp die je aanschaft in de armatuur past. Een andere belangrijk afweging is de hoeveelheid licht die de lamp produceert. In het geval van traditionele gloeilampen wordt dat gemeten in wattage, de eenheid die de lichtopbrengst van LED lampen meet wordt Lumen genoemd. Hoe hoger het aantal lumen, hoe feller het licht. Houd tenslotte ook rekening met de kleur van de lichtbron. Wil je warm licht of liever koel? De eenheid Kelvin drukt de kleurtemperatuur uit.

Creëer sfeer met een Calex Gloeilamp

De leukste en misschien wel belangrijkste keuze die je moet maken is het design. Calex heeft verschillende productlijnen, ieder met een unieke uitstraling. Lightexpert.nl bied ondermeer de Goldine serie aan, deze lampen zijn allen goudkleurige en stralen daarom een warme gloed uit. Een andere interessante mogelijkheid is de slimme verlichting die Calex aanbiedt. Aan de hand van een app kan je het licht van de lamp aanpassen aan jouw voorkeuren.